Ukrayna Vatandaşlık

/Etiket:Ukrayna Vatandaşlık
Ukrayna Oturum İzni | Ukrayna Vatandaşlık | Ukrayna Süresiz Oturum İzni | Ukrayna 100 bin dolar

Ukrayna 100 bin Dolarlık Yatırım

UKRAYNA'DA VATANDAŞ OLMA KOŞULLARI Öncelikle Ukrayna’da sermayesiz ve gelir-gider olan ya da olmayan şirket açmak size 3 yıla kadar oturum izni kazandırır ve her 3 yılda bir yeniden oturum izni alma hakkınız olmaktadır. Böylelikle Ukrayna’da yaşayabilirsiniz ve 5 yılın sonunda gerekli yeterlilikleri sağlarsanız ve isterseniz Ukrayna Vatandaşı olabilirsiniz. Ukrayna Vatandaşı olmak istemezseniz 3 yılda bir oturum izninizi uzatarak yaşamaya devam edebilirsiniz. Ukrayna, 100 bin dolarlık yatırım yapan kişilere süresiz oturum izni vererek yabancı kişilerin Ukrayna’da vatandaşlık almalarını kolaylaştırdı. Ukrayna’da vatandaş olmak